Minner til et nytt år

Processed with Moldiv

Først vil jeg bare starte med å ønske dere alle et godt nytt år. Vi har nå bikket over til totusenogfemten eller tjuefemten om du vil. Her om dagen fikk pappa og jeg en liten oppfriskning i minnet over de små gleder som har fulgt oss gjennom årene. Jeg skulle gjerne delt en hel haug med bilder, men sannsynligvis er det artigere for meg å se disse her enn dere som har deres egen historie. Det er så deilig når du kan komme på et helt scenario av ting som har hendt utfra ett eneste bilde! Det er det som er så fint med slike bilder. Det er her mange av de små gledene sitter, du trenger bare en påminnelse av hvor fint du egentlig har hatt det, eller? Nå har jeg fått den påminnelsen, og nå kan jeg stupe ut i tjuefemten og de utfordringer året måtte bringe.

Nyhende: Alle tre eksamener er bestått!
Ukens bok: Ready Player One//Ernest Cline

– Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s