Trygt hjemme

Men, hallo verden! For nøyaktig én uke siden landet jeg på Ålesund Lufthavn (Vigra). Jeg har levd i en liten boble siden den tid, eller rettere sagt tullet inn i et varmt fleece-pledd. De siste ukene har gått utrolig raskt, og en tur innom Thailand stoppet ikke akkurat tiden opp. Vi unnet oss tre netter på Phi Phi og et par i Bangkok. Førsteinntrykket av Bangkok sier meg at jeg ikke trenger å reise hit flere ganger, men Phi Phi var virkelig noen stille dager å sette pris på. Vi bodde fem stykk i en Bungalow ved Toh Koh Beach Resort. Da båten som tok oss dit skrudde av motoren, ble det helt stille. Så stille at jeg først da la merke til all støyen som hadde omringet oss på Bali. Så stille at jeg kunne kjenne skuldrene endelig senke seg. Så stille.. var det ferie.SONY DSC

Når jeg tenker tilbake på tiden vi brukte på Bali så må jeg innrømme at jeg savner det, men selv om været, utsikten og opplevelsene har vært på topp er det først og fremst menneskene jeg vil tilbake til. Døgnrytmen min er ikke på plass enda så det hender at jeg står opp tidlig. I tillegg, siden jeg har vært syk, har det vært umulig ikke å sove om dagen. Det er så trist å våkne opp uten en sjel å se før alminnelige folk står opp. Det er ikke lenger alltid noen som er våken til enhver tid, eller som du kan vekke på pur F, og jeg kan ikke lenger sette meg ut T-skjorten midt på natta.

SONY DSC

Selv om jeg savner mye er det godt å være hjemme. Hjemme til familien og til barna (dyrehagen). I morgen skal jeg tilbake i jobb etter at jeg kom hjem syk fra Thailand. Jeg har gått en ukes tid nå uten å høre ordentlig (skyldes et lite hull på trommehinnen etter flyturen), i tillegg til øye-betennelse og feber. Satser på at formen er på topp i morgen så den samsvarer med humøret, for i dag er jeg så glad!

– Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s