Tur til fossefallene (Nord-Bali)

SONY DSC

Søndag morgen forrige uke reiste vi fra Lovina i Nord-Bali mot fossefallene. Sambangan heter området vi befant oss i og Aling-Aling var navnet på det største fossefallet på over tretti meter. Det var en fin tur i seg selv, med bratte trapper både oppover og nedover, men det å endelig få bada seg litt i ferskvann var noe å sette pris på. Man kunne hoppe fra ni og femten meter eller prøve en utrolig artig sklie nedover fjellsiden. Jeg gikk ikke så langt som å hoppe, men trosset likevel høydeskrekken litt med den sklia.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC


Ferieuken er i gang og Gili-dagene nærmer seg. Vi satte igang ferien med Toga-fest på fredagen. For å få mest ut av ferien og distansere oss litt fra filosofien har vi prøvd å fylle opp hele uken med aktiviteter. I dag blir det paragliding mens i morgen blir det waterbom.

– Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s