Første Bali-bursdag

SONY DSC
Ellevte september for nitten år siden ble verden et fint barn rikere og dette måtte feires med sterk mat og drikke. Ikke noe bedre sted enn Blue Point Single Fin i Uluwatu havnet på fatet (pluss litt mæddag også da). Hjelp fra lokalbefolkningen/Ketut var midt i blinken når vi trengte å fylle magen med noe sterkt. Blue Point er litt av en utsiktsplass der du får med deg solnedgangen, utallige surfere ute i det blå, god mat og paraplydrinker uten paraplyer.
SONY DSCSONY DSC
^Fra klokka ett og rundt: Ketut – som vi har tatt inn i vår lille familie, Camilla, Ida, Vegard og Torvald.
SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

^Si hei til Marte og Ida!


Studiene er i full gang samtidig med aktiviteter som står på agendaen titt og ofte. Du har som regel alltid noe å ta deg til, enten det er en volleyballtrening på kveldstid eller en svømmetur i bassenget. Til helga skal flere av oss gjennom andre del av dykkerkurset som vi starta på her om dagen. Vi har allerede dykka i basseng og sjøen i Nord-Bali venter på oss. Det skal bli spennende å se om man klarer å gjennomføre et dykk på dybde med lengden min ganger ti! Til den gang, Hati-Hati◊

Lise Dybvik

One Reply to “Første Bali-bursdag”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s