Bølgefølge

 

SONY DSC

 

Flere assosierer Bali med surfing på grunn av bølgene som slår innover land. Nå har vi prøvd ut bare de aller minste bølgene, og kan bekrefte alle påstander om et surfeparadis. I går var første gangen på brettet for mange av oss som bor i huset og hadde jeg kunne ha valgt, ville jeg bare lagt meg på brettet å padla hver kveld. Padle fordi jeg ikke enda kommer meg opp på brettet. Jeg var oppe på to ben i brøkdelen av et sekund (mili-sekund) så jeg kan ikke akkurat skryte på meg så mye, selv om det er akkurat det jeg gjør. – For det øyeblikket da jeg “stod” på brettet, var en stolt glede jeg kan leve lenge på. Å gå på tryne i sanden, bli nesten-truffet (truffet i øra av alle ting) av et brett, og å sluke saltvann for litt påfyll til kroppen hører med.

SONY DSC

Første skoledag starter 10.00 (lokal tid) idag. Bøker skal kjøpes og nye klassekameraters navn skal bores inn i minnet. Vi traff på litt flere ex.phil-studenter i går, så vi er ikke helt mutters alene! Det blir spennende å se litt av hva vi går til. På tide å ta det litt mer med ro nå og virkelig ta tak i døgnet. Hele gjengen har vært døgnvill og vi har aldri stått opp til samme tid. Kofferten min kom forresten på plass bare to kvelder etter vi kom fram, så nå slipper jeg å være avhengig av alt-for-smått Bali-undertøy. Folkene her er utrolig små og undertøy i Large for eksempel, er plutselig ikke mer enn Small. Fra stort til smått så kan jeg nevne myggen her nede. Den ser ut til å ha en eksepsjonell fetisj for høyreben. Kanskje enda bedre er det hvis navnet på eieren av høyrebenet heter Lise. Med hundreogtjue myggstikk på høyre legg og ikke et eneste et andre plasser på kroppen så begynner jeg faktisk å lure. Ha en fin mandag og hold myggen unna!

– Lise Dybvik

 

 

2 Replies to “Bølgefølge”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s