Nedtellingen har startet (for lenge siden)

SONY DSCUtallige tanker svirrer rundt i hodet mitt for tiden, og det får de bare gjøre. Jeg budsjetterer kraftig og har stadig måttet snu på femmeren for å se om jeg har råd til diverse. Utgifter jeg var dårlig forberedt på klapser meg i trynet rett før avreise, men det skal gå, vin eller ikke, Bali jeg er klar! Søs har vært så snill å donert bort en koffert så jeg får med meg det mest nødvendige. Og da snakker vi reiseapoteket og Toro-poser først og fremst. (Og selvfølgelig kamera og pc i håndbagasjen.)

SONY DSC

Om under en uke skal vi levere inn et såkalt refleksjonsnotat hvor vi reflekterer over ulike spørsmål. Jeg driver å lurer på om jeg skal ta med meg internasjonalt førerkort og jeg må straks på shoppingraid for å handle inn litt (toro-poser) å fylle kofferten med. I tillegg tenker jeg å skaffe meg imodium comp mot den fryktede Bali-magen og Malaria-tabletter. Spent er jeg også på om passet mitt med visum blir sendt hjem i tide. Jeg kjenner meg relativt stresset og kan ikke skjønne at dagen for avreise nærmer seg så fort. Det er så mange jeg vil møte før jeg reiser, eller før de selv reiser. Alle forsvinner jo over alle hauger nå denne måneden, og jeg mister kontrollen. 
Liten digresjon: Jeg hadde meg en koselig Stranda-tur, type turist på Sunnmøre for å besøke ei venninne, og det så ut til at jeg aldri skulle komme meg hjem. Mer om det senere!

SONY DSC

Jeg gleder meg til jeg endelig sitter på flyet mot Bangkok. Da tror jeg skuldrene vil senke seg noen millimeter. Det blir forresten en tidlig morgen fra Vigra til Gardermoen, så blir det noen timer å vente før vi flyr videre til Bangkok. Enda litt mer venting, så seiler (flyr) vi mot Denpasar. Det blir et par lange dager, men jeg ser ikke mindre frem til det av den grunn. Jeg har forresten helt glemt av den rensingen som lille kameraet mitt skulle få, og jeg er stygt redd for at det er for sent nå, så jeg får nøye meg med litt flekkete bilder av og til. 

12 DAGER..

– Lise Dybvik

2 Replies to “Nedtellingen har startet (for lenge siden)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s