Treningsånden

– gjør narr av meg. Her en dag bestemte jeg meg for å jogge en tur før frokost. I frykt for at jeg skulle ombestemme meg var jeg allerede ute av huset før jeg hadde våkna. I mine ville sprell bortover fortauet sleit jeg med noe så enkelt som å få på musikken. Linkin Park innledet meg godt og jeg fikk raskt opp farten. Gjennom hele sommerferien har jeg tenkt: nå må jeg trene, nå MÅ jeg trene, men det har liksom aldri blitt noe av. Nå har trenings-ånden tatt meg. Jeg mener, jeg er i fyr å flamme. Jeg løper videre og spurter forbi nabolaget bare for å se litt ekstra sprek ut for de som bor der. Kanthem roper i øret mitt “Wake da fuck uuup” og jeg svarer: Ej e VÅKEN!. Jeg slakker ned før jeg skal krysse veien og tar et godt pust i bakken. Snart fremme, lurer jeg meg selv. Så sliten. Tunga stikker og jeg blir igjen påminnet på min mangel på trening. Dette er siste innspurt før avreise, kom igjen nå! Tornado (Kill the Noise Remix feat. Polina) – Tiësto. Alt jeg hører i øret er “It’s too late to run.” Jeg er snart fremme, sangen tar jo aldri slutt. Jeg tar hintet. Håpet om å komme seg litt i form før man reiser har svinnet hen, men likevel er spiriten der og nå er det hele veien tilbake. Som vanlig så snakker vi ikke om hvor langt jeg løper osv osv._DSC5791(1)

Hvordan skal dette her gå dere? Om få dager forflytter vi oss mot Indonesia. Her blir det å sykle til skolen hver dag og dere trenger ikke engang å tippe hvem som vil komme til å ligge bakerst, pesende tre kilometer etter.

2 Replies to “Treningsånden”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s