Lately

Processed with MoldivLitt har skjedd i løpet av de siste par ukene, så jeg tenkte jeg skulle dele litt. Selv om bildene ikke er plassert i rekkefølge at all, velger jeg å begynne øverst til venstre. 

1. Jeg tok min kanskje femte joggetur det her året og hadde trolig en god dag siden jeg holdt ut hele løypa. (Det at den bare er to kilometer lang trenger vi ikke å diskutere.) 

2. Vi har hatt et par baderunder i det siste. For en varme vi har i år! Jeg klager ikke.

3. Tok antageligvis min siste tur ut på byen før vi reiser. Ellers blir det bare jobb jobb og jobb. 

4. Jeg og Lillebror har bytta rom til jeg skal bort. Det er jo bare rimelig at han får storerommet mens jeg er borte? Det var gøy å kunne “bygge opp igjen” et nytt rom, helt til jeg ikke fikk plass til mer stuff. Det får bare stå i esker under sengen min og ved veggen inntil jeg kommer hjem. 

5. Fikk en fin overraskelse på bursdagen min da jeg sto i Ellingsøy-tunnelen og dirigerte. Gjemt bak en søyle så jeg når jeg gikk opp av tunnelen: et flammeshow, noen ballonger og go’jentene selv. For å beskrive flammeshowet bedre, så var det en deilig sjokolademuffin (umulig å spise på en normal måte) STAPPET full av bursdagslys. Én for hvert år. +litt jentejentestæsj og snop. Du tror du vet hva jeg mener, men du tar feil. Jeg fikk nemlig en liten barbie, som heter Eve og har crazy eyes, bukselenke med bling, og rosa/gull/sølv/gul/lilla/grønn/blå festnegler med kruseduller på. Hashtag Linda.
Jeg fikk ellers også flere fine og nyttige bursdagsgaver, tusentakk-tusentakk. 

6. Jeg trenger vel ikke å forklare så mye her. Jeg har nemlig fylt opp reiseapoteket mitt, og du må ikke tro at det her er alt. Én antibac holder vel ikke?

Dette er noe av det som har skjedd de siste dagene. Jeg skulle vel kanskje lagt til noen jobb-bilder også siden det er omtrent bare det jeg har gjort ellers, men det får bli til en annen gang. Har du gjort noe spennende i det siste?

-Lise Dybvik

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s