Hverdagsglimt men leggetid

20140530-013050-5450091.jpg

Du merker det nærmer seg sommermånedene når bildene du titter på er tjue grader plusspluss, når du kan sitte halvnaken ute og nyte glass på glass med iskaldt vann. Å ja, forresten. Nybarberte legger mm! Etter å ha fått bort deler av migrena med en ultrasterk kaffe i dagtidlig steg formen (noe grunnet koffein-kicket kanskje?). Liten digresjon; synet mitt blir utrolig skjerpet når jeg drikker kaffe. Anyways.Min kjære MusicAngel har holdt meg i selskap i hele dag, selvfølgelig med sommermusikk, mens jeg har lest bøker og sortert klærne mine. Jeg har nemlig luket ut de klærne jeg ikke får bruk for før jeg kommer hjem fra Bali. Det er kanskje rart, men jeg elsker når innholdet i kleskorgene minker! I tillegg tror jeg huskelisten min er ferdig. Om du skulle være litt nysgjerrig og tilfeldigvis lure på noe du mest sannsynlig ikke gjør, så er dette min første post fra tavla mi (iPaden). FYI liksom heh.

I morgen er det endelig tilbake på jobb etter en lang pause med russetida. Det blir sweet. Tirsdag er det klart for siste skriftlige eksamen på vgs for min del. Samfunnsfaglig engelsk! Blir spennende (nervepirrende) å se hvilke(n) muntlig(e) eksamen(er) jeg får. I morgen, hva er det jeg sier.. I dag vel! Holy marmalade, det er på tide å snorke litt nå. Over og ut venner.

-LiseDybvik

2 Replies to “Hverdagsglimt men leggetid”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s