En dag til å slappe av

_DSC4283

… rettere sagt en dag uten fest, og en dag med lekser opp til halsen. Det har endelig begynt å avta litt nå, heldigvis. For over en uke siden starta russetiden på Sunnmøre og flere sliter med å balansere skole og sene kvelder. Kvalmen jeg har hatt i dag slipper endelig taket, og jeg vet hva du tenker, men nei.. jeg er ikke fyllesyk. Dagens store gleder er at jeg har nådd målet mitt: målet om å gå opp en karakter i enkelte fag. Det greide jeg i dag, og i morgen har jeg en sjanse til.
For en gangs skyld føler jeg meg litt avslappet. Jeg har allerede gjort ferdig dagens oppgaver og skal videre slappe av med en etterlengtet episode av Game of Thrones. I morgen er det grillkveld med “gamlelæreren” og først da er det ordentlig helg. Dette tror jeg er noe klassa har sett fram til hele skoleåret!

Åh, forresten! Det har jo vært konfirmasjon i huset siden sist. Har lillebror blitt voksen? Påfyll nr 2 av vaksine har blitt gjort og jeg er enda mer klar til å reise. Men, la oss ta én ting av gangen.. Russetiden. Apropos (et ord jeg aldri bruker), jeg skal ut å farte likevel. Planene rekker altså å endre seg fra jeg begynner et innlegg til jeg er ferdig å skrive.. Stikker ut en tur for å krysse ut litt flere russeknuter, wihu. Er det aldri fred å få, hihi? Ciao…

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s