Livets sirkel

395006_10150450526021491_1341640234_n
I det siste har jeg satt med den følelsen at jeg skal gjøre så mye jeg kan før livet tar slutt, men er det egentlig det det handler om? For meg er det kanskje aller best nå å bare ta én ting av gangen og ikke tenke på alt jeg skulle ha gjort i mellomtiden. Jeg kommer jo fortsatt til å ha ønsket om å kunne oppleve mer og mer, men let’s face it, man kan ikke gjøre alt. Vi har store begrensninger der de aller vanligste muligens er oss selv og tiden. Vi krangler med tiden støtt og stadig med å skvise inn all verdens av aktiviteter. Vel, noen av oss.

Over alt hører man “Slutt å drømme, du må begynne å leve”, “Ta tak i drømmene dine”, “Gjør drømmene dine til virkelighet”, “Lev livet”. Jeg har egentlig aldri skjønt den her. Kanskje er jeg for opptatt av det materialistiske? Skole? Skal man bare kaste fra seg alt og leve livet? Og hva er egentlig å leve livet? Jeg vet at jeg til tider kan tenke for mye fremover istedenfor å være tilstede her, nå. Jeg føler meg som den hykleren når jeg gjør sånn da jeg hele tiden har vært for å leve i nuet. 

The time will pass anyway, you can either spend it creating the life you want or spend it living the life you don’t want. The choice is yours. -unknown

Finnes det egentlig en fasit på livet? Jeg tror ikke det, og det er nok det som gjør at folk faller utenfor. MEN, det er nok også det som gjør at noen vokser seg til store, brennende stjerner. Jeg vil si at det aller viktigste er å gjøre det man vil, i alle fall ikke gjøre noe man ikke vil! Man får ikke en smakebit av alt på denne kloden, men vi er likevel en del av den. Livets sirkel. Jeg fant en nokså populær video på YouTube tidligere i dag som jeg falt pladask for. Du kan jo se selv og forhåpentligvis er du enig meg at dette er fantastisk! Jeg kjenner jeg blir rørt og savner tilhørigheten av det å delta i et kor (vokalgruppe). Check it out. 

4 Replies to “Livets sirkel”

  1. Har ofte samme problem som deg, jeg ser frem til ting og så skjer de og så er de over, og så ser jeg frem til neste ting. Men livet er jo egentlig det vi gjør hver eneste dag, og ikke de tre eller fire ukene i året hvor vi gjør noe vi har gledet oss til (selv om det jo er dét også).
    Jeg “øver” da, på å leve litt i nuet som du sier, og det hjelper faktisk hvis man bare begynner å lete etter ting man setter pris på i hverdagen også. Og _hvis_ man nå ikke skulle like hverdagen akkurat nå likevel, men man må gjøre det for å virkelig kunne gjøre det man har lyst til siden, så må man liksom fokusere på det isteden. Det er lys i tunnelen :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s