The Halcyon Villas

Bedroom VillaPrivate Pool Villa & GazeboLiving room & DiningGazebo

 

Du må bare vite jeg gleder meg nå! Her er noen få bilder fra Villaen vi skal bo på når vi ankommer Bali. For min del er det snart klar for andre dose med vaksiner, buhu. Men det er jo bare noe man må igjennom for å kunne reise så langt. Er det for tidlig å tenke på hva man skal ha med seg? For jeg tenker hele tiden “Jeg må ha med meg den og den, men den må jeg legge igjen.” Tenk som jeg kommer til å savne gitaren min og alle bøkene!

Det er snart på tide å betale den andre studieavgiften og sparepengene til nytt kamera må dessverre brukes til den siste avgiften. Nytt kamera blir dermed ikke med meg til Bali, men det får jeg heller ta igjen senere, kameraet som jeg har nå duger bare jeg får renset det. Jeg er reisesjuk allerede, hva skjer!?

– Lise Dybvik

 

2 Replies to “The Halcyon Villas”

  1. Skriv pakkeliste! Når jeg flytta til Spania begynte jeg leeenge i forveien, og å skrive ned ting i blokkbokstaver på et blankt ark var liksom litt av moroa :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s