Akkurat som et puslespill

 

Det har vært en vanskelig og forvirrende tid. Mye har stått på agendaen og alt bare blusser seg opp. Det å få på plass alle brikkene har vært et sant tankespill og jeg lengter etter lyset i enden av tunnelen. Jeg prøver å sette meg mål, ta igjen for det tapte, men står fremdeles på samme plass. Det er i alle fall det jeg innbiller meg, men jeg har klart noe til tross for alt jeg ikke har gjort. Det finnes en liten sprekke i tunnelen som slipper inn lys, og det lyset skal hjelpe meg på rett vei.  Sammen med “Mordi” har Villa og flyreise til Bali blitt ordnet og vi er et steg nærmere. Vi har hatt russedåp i mellomtiden og nå etter påske braker russetida løs. Jeg har bestemt meg for å reise på Hovefestivalen i sommer, men først i dag: UHØRT goes Broadway. Det stemmer. Vokalgruppa skal fremføre en musikal, den ene begynner NÅ, og den neste klokken 20:00. Jeg gleder meg som et lite barn.

00

Jeg får legge ut bilder av Villaen en annen dag. Ha en fin helg og husk: Det er ikke alltid puslebrikkene faller på plass, da må man vri og vende og kanskje også flytte litt på dem. Det kan være at noen er plassert feil vet du.

-Lise Dybvik

4 Replies to “Akkurat som et puslespill”

  1. Veldig kjekt å hilse på deg igjen og takk for superklemmen i går kveld 💜 Vi satte umåtelig pris på at du kom på forestillingen.
    Puslespill er fascinerende. Krever mye tålmodighet. Ta den tid du trenger, så tenker jeg at brikkene faller på plass 😉

    1. Konserten og klemmene gjorde at hele denne uken er redda, hehe. Jeg hadde store problemer med å sitte stille på plassen min lørdags kveld!

      Vi får håpe det :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s