Dagens oppgave

IMG

 

Det ser ut som jeg endelig er back on track med døgnrytmen. Har hatt en morsom helg og er nå klar for en uke hvor det kreves mye av meg. Jeg har sittet en liten stund å fundert på hvordan invitasjonene skal se ut. Nå er det nemlig lillebrors tur til å konfirmere seg. Og, da passer jo det innmari bra at printeren er tom for blekk, noe som betyr at jeg må prioritere andre ting. Særemne står høyest på lista, men jeg vurderer å tenke på det etter at rommet er rydda. Det ser ikke ut her. Jeg drømte faktisk at alt var borte fra gulvet, treningsapparatene var ute av rommet, og klærne var plassert “fint” i en hau ved siden av senga. Det var ikke sånn det så ut når jeg våkna. En annen ting er at hodet mitt hele tiden sier jeg må trene, kroppen nekter. Kumbaya, gi meg motivasjon!

-Lise Dybvik

3 Replies to “Dagens oppgave”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s