Jeg slipper ikke unna

01Jeg var hjemme fra skolen i går med migrene. Jeg krysser fingrene for at dette ikke innleder en av disse periodene hvor det stadig hamrer i hodet til jeg får lyst å spy. Men, når jeg tenker over det så har dette også vært noen dager hvor jeg har ungått å drikke vann. Det er skikkelig kjipt å få fravær for en hel dag på skolen, når man egentlig bare skal være der i to forskjellige fag. Altså fire timer med læring, det er jo ingenting i forhold til en hel fraværsdag på vitnemålet. Det er vel på tide å skaffe seg en ny resept hos legen snart, for dette kan ikke fortsette. Men kjenner uansett at det var godt å kunne slappe av litt. Etter å ha ligget våken i et par, tre, fire(?) timer kom TK ned med frokost til meg. Du ser jo på bildet hvor søt han er. Her i hus er ingen vits i og engang prøve å skulke maten. Men det er ganske betryggende tross alt. Og maten, den var himmelsk!

I dag er jeg hjemme av den enkle grunn som at jeg har fri! Det er enda bedre når du er hjemme av den grunnen, og ikke fordi man er uvel. Det blir kanskje en gåtur i dag, så må man ta seg til med litt lekser igjen. Jeg skal jobbe kveldsvakt og kjenner det er travelt å reise på jobb bare for tre timer, i dag når jeg har fri fra skolen. Ha en nydelig fredag alle!

Note to self:
Drikk vann
Spis mat
Ditch godteri
Les mer

-Lise Dybvik

2 Replies to “Jeg slipper ikke unna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s