På tide å ta i ett tak

SONY DSCDu hørte meg. Jeg har vært så lat i en lang stund nå, det er på tide å skjerpe seg. Avtaler om å ikke spise godteri på hverdagene har holdt i omtrent to uker nå (eller var det bare én?), og planene er å fortsette med det. Selvfølgelig setter jeg ingen grenser for helgene, og setter meg heller ned å tar igjen for hver eneste dag. Fy! Men, jeg er likevel fornøyd.. det er jo faktisk verdens søteste godterau du har her.
Jeg har ikke vært på joggetur denne uken, og det får meg til å føle meg helt håpløs. Ikke har jeg trenet noe ellers heller. Forbasket sofa, seng, tv-serier, bøker ogsåvidere, som skal være så god med meg. I dag skal jeg ta meg noen minutter med magetrening, basta. Det får bli når jeg trenger pause fra skrivingen. Skal nemlig gjøre ferdig en analyse av The Reader, som jeg ikke har begynt på enda. Jeg sitter å er egentlig ganske forbanna på meg selv fordi jeg hele tiden klarer å utsette leksene. Merkelig nok føles det som at eneste gangen jeg klarer å konsentrere meg, er rett før deadline. Kan det ha noe med presset å gjøre? Har noen en virkelig bra idé til studieteknikk, som gjør at jeg faktisk klarer å sitte stille å konsentrere meg om det jeg skal?

Så, da har vi en plan for i dag. Analyse og trening. Og hvis noen finner på å gi meg flere innleveringer slash prøver før vinterferien nå! (Ta det som en trussel, ain’t got nuffin more to say.) Og gir du meg noe å gjøre i vinterferien er du død for meg. Heihei, nok med tøffingpratet nå! Ha en finfin mandag folkens.

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s