Kjærlighetssorg

Jepp. Jeg har kjærlighetssorg. Sitter å stirrer på en Turmiks-pakke som ikke vil ha meg. Den med nøtter og sjokolade av typen Polly. Den står der bare, på bordet. Flørter litt, men er samtidig veldig avvisende. Jeg er sikker på at den innerst inne vil ha meg. Kjernen av peanøttene skriker til meg, men likevel setter den opp en sperre. Jeg kan.. å du vet hva jeg kan. Jeg vil spise deg. For du er nemlig til å spise opp. En stemme hvisker i hodet mitt.. “Polly, polly”. Rosinene er det eneste som holder meg fra å snappe posen. Åjda… Nå hadde jeg plutselig en neve full av kjærlighet. Nøtter og sjokoladebiter. Gud, hvor du er god.

Ikke kjøp den. Værst er det når den er tom.
Ikke kjøp den. Værst er det når den er tom.     (iPhone-bilde)

Nå har den snudd seg, min kjære Polly-pose. Nå ser han rett på meg. “Ta meg”. Håhå, du skulle bare visst, jeg vil! Han gir meg den beste diamanten av dem alle, en sjokoladekule. Polly, du Polly, med ditt nye freshe utseende. Det er på tide å gjøre en ende på kjærlighetssorgen, men jo mer jeg får av deg, jo mer vil jeg ha. Beklager kjære Polly Turmiks med nøtter og sjokolade, jeg kan ikke fortsette det her. Vi er som skapt for hverandre, jeg vet, men du har dårlig innflytelse på meg. Nå er det nok. Jeg skal nok komme over deg. Finn deg en annen. Og forresten, du kunne spart meg for rosinene!

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s