Å leke med livet

SONY DSC

For noen timer siden kom jeg og TK hjem fra Åleby’n etter å ha utsatt oss selv for kraftige vindkast. Vi tok nemlig turen opp på Fjellstua etter utsjekkinga i Moloveien i dag. Vel.. først måtte vi ut av dette tåpelig trange parkeringshuset (HJELP). Når jeg tenker over det, så er det flere ting som spiller inn på overskriften. Jepp.. Jeg gikk nemlig rundt i hele byen i hæler i gårkveld. Bare, ikke gjør det. Vi spiste en farlig god biffsnadder på Egon på kvelden. Litt tidligere var vi å handla litt klær til TK, og fire år tok det folkens. Fire år tok det å få typen i svart bukse! Jeg er så stolt. Alt som skulle til var en tåpelig (men sann) bestikkelse om at “Den t-skjorten må du ha svart bukse til, just face it.” Jeg applauderer til meg selv inne i hodet mitt, og litt utenpå.

SONY DSCSONY DSCOh Lord, jeg er så vakker. Hei, du har vinden (solen) i ditt hår, og jeg vet hvor veien går. Jeg kødder ikke når jeg sier at skjerfet, som er tvinnet ganske heftig rundt halsen, holdt på å bli tatt av vinden. Gikk du litt for fort kunne du ikke garantere at beina fulgte med heller. SONY DSCPlis, ikke blås bort på slik en fin dag da. Jeg har plantet meg i senga. Ikke tro at jeg skal sove nei! Det blir nok å øve til prøven i sosialkunnskap, yey.

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s