Helg muligens?

3

Pfhh… hei verden! Tenk å kunne ha det så travelt at du glemmer dine ukentlige rutiner, som å sette seg ned å skrive litt, slappe av. Tenk å glemme å slappe av. Det har jeg klart meget bra den siste tiden. Bursdagsfeiringer har stått på planen blant andre saker som for eksempel skole! Ush.. Jeg gleder meg til vinterferien kommer. Da skal jeg sette meg ned med en bok (og ikke fordi særemnet sier jeg må). Jeg skal slappe av og stresse ned. Det å være stressa er noe jeg ikke har hatt noe kjennskap til selv, men nå siste månedene – åh fy! 

Anyway.. Typen skulle kjøpe wienerpekan (to-for-tier’n på Joker), og heldig var vi som fikk de rykende ferske! Nå har vi akkurat bestilt hotell fra i dag til i morgen, riktig-nok bare i byen, men jeg klager ikke i det hele tatt! Nå er det endelig tid for å faktisk slappe av noen timer, før jeg i morgen må sette meg ned å pugge til prøve -Yey. Ha en fin lørdag gjeng!

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s