Cancer / Krepsen

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

WOHA! Her får man passet sitt påskrevet! Jeg har scrolla gjennom thezodiaccity og tittet på stjernetegnet mitt. Litt interessant å se når det er så mye som stemmer! Mye her som virkelig traff meg. Jeg kan ikke si mer enn at du forhåpentligvis får mye utav thezodiaccity. Check it out. Ønsker alle en strålende lørdag, og en fortsatt fin helg. Jeg skal på jobb om en liten stund, så regner jeg med at det blir litt kompistid senere. God helg!

-Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s