Innelørdag

SONY DSC

Dagen starta rolig med noen timer på gulvet for å sortere puslespillbrikker. Kan du forstå vitsen i å lage et puslespill der sytti til åtti prosent av det er svart? Puslespillet er jo fint da så kan ikke akkurat klage. Én ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg får prøvd ut tålmodigheten min. Så hvem vet, kanskje det er en bra ting..
Nå er magen mettet på taco og jeg gleder meg til å lese videre i boka mi. Ikke noe mer puslerier i kveld (jeg lover ingenting), ryggen min tar knekken på meg. Jeg får uansett prøve å lese litt videre å se om jeg blir noe trøttere av det så jeg får legge meg tidlig. Det er på tide å venne seg til tidligere kvelder og morgener. Lykke til. Skolestart er “allerede” på mandag og det kan fort bli veldig hektisk, spesielt nå før terminskifte. Fin lørdagskveld til deg. 

– Lise Dybvik

2 Replies to “Innelørdag”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s