Romjulsvaner

1309405-12-1362608752634
http://www.bloglovin.com/blog/11505611/?claim=b86mybrm43r
Klokka er nullnull-femten, og jeg er allerede på mitt andre innlegg her inne. Hey Bra Døgnrytme, skal vi bli kjent? Hver dag siden 3. juledag har søvnen hvert håpløs. Jeg mener… Jeg har vært våken til firetiden noen netter, syvtiden andre netter, mens jeg gjerne har sovet til tolv og to om dagen. Mediene jeg når tak i fra senga er mye skyld i dette. Det har seg nemlig slik at jeg har blitt hekta på Friday Night Lights, og dere vet åssen det er med serier: episodene slutter alltid på en slik måte at du bare måå se en til. Dersom du ikke klarer å bryte deg ut av dette, ja så har du satt deg selv i et farlig mønster, Lise!

Jul, romjul og nyttår er vel den tida nyrene får gjennomgå, og det å balansere dette med jobb har satt sitt preg. Siste året på videregående betyr russetid, og jeg trenger vel egentlig ikke å gå noe nærmere inn på akkurat det. Uansett har jeg også endt opp som sjåfør til tid og annen, noe som er helt ok. Helt ok for meg, men ikke for nattesøvnen. “Essda, jeg får ta det igjen.”
Shit, jeg høres ut som den fylliken! Jeg har vel stort sett vært flink denne tiden og resultatet av at flaska har stått igjen uåpna, var en del runder til og fra venner og et sykehusbesøk.

Etter hvert som denne “dagboken” blir noen dager gamle vil folk legge merke til at jeg hele tiden prater meg bort. Planen her var egentlig å komme med nyttårsforsettene, men du ser jo hvordan det gikk. Det er vel kanskje bedre å bare skrive det som faller inn da?

Over og ut, ja særlig!
– Lise Dybvik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s