Min tur?

SONY DSC
Ja, da var det kanskje min tur å starte opp med wordpress. Starter selvfølgelig med et sommerbilde siden jeg er møkk lei alt det som har med å sitte inne og synes synd på seg selv. Det er et annerledes år i år, hestens år i følge kinesisk horoskop, noe som vil si at tiden for å reise er kommet. Det passer jo bra, siden jeg skal til Bali i august. Det sies at jo lenger unna du er din comfort sone, uten å havne på feil spor, jo bedre blir det. Dette er ikke et år for nøling, men et år der du må være sikker på valgene dine, and go for it.

Jeg vet ikke hva du har forvillet deg borti nå, men én ting vet jeg, og det er at her inne kan du følge meg i mine forberedelser på et tremåneders studium på Bali. Mye skal skje før avreise og i mellomtiden, og bloggen blir forhåpentligvis med meg i både oppturer og nedturer. Det blir absolutt spennende å se når reisehjertet får drømmene sine oppfylt.
Bra jobba Lise, overskrift med dobbelmoral!

-Lise Dybvik

3 Replies to “Min tur?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s